Het leukste bedrijfsuitje van Zeeland​

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een origineel en actief bedrijfsuitje in Zeeland? Dan ben je bij Podium 19 aan het goede adres. Naast Hyperbowling, Prison Island en GlowGolf hebben we ook andere originele teambuildingactiviteiten én mogelijkheden om te vergaderen. Allemaal mogelijk met lunch, drinken en diner. Denk aan een potje Hyperbowlen, Prison Island spelen (gezamenlijk de beste highscore is pas echte teambuilding!) of gewoon fanatiek tegen elkaar Glowgolfen. Wij zorgen dat de dag geheel verzorgd is, zodat jij volop kunt genieten van dit leuke personeelsuitje.

Zaalverhuur

De dag ook gebruiken om effectief te vergaderen? Hier is Podium 19 ook voor ingericht. De Stafkamer geeft ruimte voor een kleine groep tot 8 personen. In de “Bestuurskamer” kun je zitten met max. 20 personen. Het “Podium” biedt ruimte voor groepen tot max 100 personen, deze meeting room is volledig geluidsdicht en met een groot scherm ingericht als bioscoop. Een ideale ruimte voor groepspresentaties en bijeenkomsten Meer ruimte nodig? Het is ook mogelijk om het hele Podium 19 te huren. 

Vraag naar de mogelijkheden

De opties bij Podium 19 zijn zo uitgebreidt dat we je graag helpen met kiezen. We stellen graag de perfecte dag voor je samen wanneer je het formulier invult.

Of mail ons via [email protected] of bel naar +31118606780

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Voer een nummer in van 1 tot 1000.