Feestlocatie
bij Podium 19

Feestlocatie in Middelburg, Zeeland

Heeft u iets te vieren en zoekt u een ruimte of een feestzaal in Zeeland? Bij Podium 19 Middelburg staan we klaar om een fantastisch feest voor u te organiseren! 

Wij hebben moderne ruimtes, een goede ligging en leuke activiteiten! Podium 19 is zeer geschikt om als feestlocatie te huren!

Bedrijfsfeest of personeelsfeest?

Onze zalen kan je huren voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest! Heb je al eens nagedacht om dit buiten de deur te vieren of uit handen te geven? Een feest met een gezellige borrel of sportieve activiteit. Bij Podium 19 kan dit allemaal onder één dak! Uiteraard kunnen we ook zorgen voor een lunch of diner arrangement.

Neem hiervoor contact met ons op.

Feestlocatie met activiteit

Voorbeelden van activiteiten die we aanbieden: HyperBowlingGlowGolf en Prison Island. Als ontspanning of als onderdeel van een teambuilding, voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Feestlocatie in Zeeland

Feestzaal huren

Vind een geschikte zaal voor uw feest!

Zaal Het Podium

Het “Podium” biedt ruimte voor groepen van 20 of 50 tot max 100 personen, deze meeting room is volledig geluidsdicht en met een groot scherm ingericht als bioscoop. Een ideale ruimte voor groepspresentaties en bijeenkomsten. Deze zaal bevindt zich op de 1e verdieping en heeft u alle ruimte die u zoekt.

Zaal De Bestuurskamer

De Bestuurskamer geeft ruimte voor een groep tot 20 personen. Deze zaal kan je huren voor diverse aantallen en bevindt zich op de begane grond.

Zaal De Stafkamer

De Stafkamer geeft ruimte voor een kleine groep tot 8 personen. 

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Voer een nummer in van 1 tot 1000.