Een event voor scholen en studenten

Hoe leuk is het om het jaarlijkse schoolreisje of studentenavond bij Podium 19 te vieren? Prijzen met speciaal tarief voor schoolreizen zijn vanaf 20 personen en alleen op werkdagen te reserveren! Heb je zelf andere ideeën? Bespreek het met ons en we proberen samen een leuk arrangement samen te stellen.

Scholen en studenten

Gaan jullie de uitdaging aan om met de groep een goed potje GlowGolf, ontsnappen uit onze 20 cellen of een strike gooien tijdens HyperBowling?

Zo bouw je pas echt een team. Onze indoor activiteiten center is perfect om de dag precies in te vullen zoals jij wilt. 

Gaan jullie de uitdaging aan om met de groep een goed potje GlowGolf, ontsnappen uit onze 20 cellen of een strike gooien tijdens HyperBowling?

Zo leer je de klasgenoten beter kennen. Ons indoor entertainment center is perfect om de dag precies in te vullen zoals jij wilt en is mogelijk met elk weertype! 

Minigolf Glow in the Dark!

Kom een balletje slaan op onze 18 holes minigolfbaan! Onze Glow-in-the-Dark minigolf baan van 18 holes is volledig overdekt. Je speelt tussen de olifanten, tijgers en apen. En de baan, stick en balletje zijn glow in the dark. Dus draag witte of fluorescerende kleding voor nog meer glow in the dark plezier.

Kom je een strike gooien?
Gooi met je vrienden of familie zoveel mogelijk pins om en moedig elkaar aan. Naast het gewone ‘classic’ bowlen is het ook mogelijk om een keuze te maken voor HyperBowling! Raak de vrolijke kleuren aan de zijkanten van de Bowlingbaan en verdubbel je score. We draaien lekkere muziek en de discolichten staan aan.

 

Prison Island, kom jij eruit?

Raad jij de oplossingen van onze 20 cellen? Prison Island is een real life game. Het speelt zich af in een gevangeniscomplex, waar je als team codes kraakt, raadsels oplost en fysieke uitdagingen aangaat. Soms moet je slim zijn, soms sterk en soms behendig of vingervlug. Maar… er is altijd maar één manier om tot het beste resultaat te komen: samen! 

 

Fun voor zowel jong en oud, slimmeriken en sportievelingen. Zijn jullie klaar voor de leukste indoor uitdaging in Zeeland? Na afloop kunnen jullie met de klas aan onze lange tafels met z’n allen wat drinken en eten.

Vraag naar de mogelijkheden

Vul onderstaand formulier in en ons team staat klaar om je te helpen bij het plannen en organiseren van een onvergetelijke dag op onze unieke eventlocatie. Laat ons je verwachtingen overtreffen en samen een moment creëren waar je vrienden, collega’s of familie nog lang over na praten.

Vraag een offerte aan