Een Teamuitje bij Podium 19

Waar de mogelijkheden eindeloos zijn en jullie evenement een onvergetelijke ervaring wordt! Of je nu op zoek bent naar bruisende teambuildingactiviteiten, een presentatieruimte, een professionele vergaderruimte en/of gewoon wilt genieten van heerlijk eten en drinken: wij hebben alles wat je nodig hebt onder één dak. Ontdek onze unieke opties en laat je inspireren om vandaag nog een aanvraag te doen.

Teamuitje

Gaan jullie de uitdaging aan om met de groep een goed potje GlowGolf, ontsnappen uit onze 20 cellen of een strike gooien tijdens HyperBowling?

Zo bouw je pas echt een team. Onze indoor activiteiten center is perfect om de dag precies in te vullen zoals jij wilt. 

Ook te boeken voor verenigingen, clubs of stichtingen!

Gaan jullie de uitdaging aan om met de groep een goed potje GlowGolf, ontsnappen uit onze 20 cellen of een strike gooien tijdens HyperBowling?

Zo bouw je pas echt een team. Ons indoor entertainment center is perfect om de dag precies in te vullen zoals jij wilt en is mogelijk met elk weertype! 

Minigolf Glow in the Dark!

Kom een balletje slaan op onze 18 holes minigolfbaan! Onze Glow-in-the-Dark minigolf baan van 18 holes is volledig overdekt. Je speelt tussen de olifanten, tijgers en apen. En de baan, stick en balletje zijn glow in the dark. Dus draag witte of fluorescerende kleding voor nog meer glow in the dark plezier. 

Kom je een strike gooien?
Gooi met je vrienden of familie zoveel mogelijk pins om en moedig elkaar aan. Naast het gewone ‘classic’ bowlen is het ook mogelijk om een keuze te maken voor HyperBowling! Raak de vrolijke kleuren aan de zijkanten van de Bowlingbaan en verdubbel je score. We draaien lekkere muziek en de discolichten staan aan.

 

Prison Island, kom jij eruit?
Raad jij de oplossingen van onze 20 cellen? Prison Island is een real life game. Het speelt zich af in een gevangeniscomplex, waar je als team codes kraakt, raadsels oplost en fysieke uitdagingen aangaat. Soms moet je slim zijn, soms sterk en soms behendig of vingervlug. Maar… er is altijd maar één manier om tot het beste resultaat te komen: samen! 

Fun voor zowel jong en oud, slimmeriken en sportievelingen. Je kunt kiezen voor 1, 1,5 of 2 uur spelplezier. Zijn jullie klaar voor de leukste indoor uitdaging in Zeeland?

 Na afloop kunnen jullie met het team aan onze lange tafels met z’n allen wat drinken en eten.

Ook te boeken voor verenigingen, clubs of stichtingen!

Vraag naar de mogelijkheden

Vul het formulier in en ons team staat klaar om je te helpen bij het plannen en organiseren van een onvergetelijke dag op onze unieke eventlocatie. Laat ons je verwachtingen overtreffen en samen een moment creëren waar je vrienden, collega’s of familie nog lang over na praten.

 

Vraag een offerte aan