Vergaderen bij Podium 19

Vergaderruimte huren

De dag gebruiken om effectief te vergaderen? Podium 19 is ook ingericht om een vergaderruimte te huren.

Bijeenkomst in combinatie met een activiteit

Vóór, tijdens of na de bijeenkomst kan je diverse leuke activiteiten doen bij Podium 19. Als ontspanning of als onderdeel van een teambuilding, voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Voorbeelden van activiteiten die we aanbieden: HyperBowling, GlowGolf en Prison Island.

Uiteraard kunnen we ook zorgen voor een gezonde lunch, een gezellige borrel of diner. Een op maat gemaakt vergaderarrangement? Neem hiervoor contact met ons op.

Een unieke vergaderlocatie in Middelburg

Wij hebben een unieke én bijzondere vergaderlocatie doordat je een vergadering kan combineren met een leuke activiteit, zo heb je alles op één locatie.

Zakelijke mogelijkheden

Op zoek naar een vergaderzaal in Zeeland?

Podium 19 biedt uitstekende mogelijkheden voor inspirerende trainingen, cursussen, vergaderingen en meerdaagse events. Wij beschikken over verschillende vergaderzalen die uiterst geschikt zijn voor bijeenkomsten. Ze bieden ruimte aan van 6 tot 100 personen en zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Ook kan Podium 19 geheel afgehuurd worden, neem hiervoor contact met ons op!

De vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien, audiovisuele apparatuur is beschikbaar en gratis wifi staat tot uw beschikking.

Meeting, bijeenkomst of vergadering

Om de meeting te ondersteunen bieden we vergaderarrangementen aan. We denken graag met u mee over wat uw bijeenkomst specifiek nodig heeft. Een gezonde maaltijd of een bijzondere opstelling? Er kan altijd meer dan u denkt.

Zakelijk kunt u alle kanten op bij Podium 19 Middelburg.

Vraag naar de mogelijkheden

De opties bij Podium 19 zijn zo uitgebreidt dat we je graag helpen met kiezen. We stellen graag de perfecte dag voor je samen wanneer je het formulier invult.

Of mail ons via [email protected] of bel naar +31118606780

 

 

 

 

Bereikbaarheid

Podium 19 in Middelburg is zeer goed bereikbaar, we liggen centraal in Zeeland, naast de snelweg A58. Parkeren kan voor de deur op een groot gratis parkeerterrein.