Podium 19 + Zep Middelburg

Podium 19 ligt gelegen op Vrijetijdspark Zep Middelburgen is het grootste vrijetijdspark van Zeeland met 16.000 m2 vol plezier!
Het park huisvest o.a. top attracties als HyperBowling, Mini Mundi, Bounce Valley, E-Sim Racing, GlowGolf en Prison Island. Restaurant Tafelen en KFC bieden eten en drinken op het park. Voor verschillende sportactiviteiten kun je terecht bij Fit for All en Basic Fit. Amusement en muziek vind je bij Studio A58. Ook opleidingen als leisure & hospitality (Scalda) zijn gevestigd op Zep. Voor kinderen (en ouders) heeft Smallsteps Zeppelin dag- en naschoolse opvang.

Podium 19 + Overnachting

Combineer uw indoor activiteit met een heerlijke overnachting bij Kloeg Collection zoals bijvoorbeeld bij Hotel de Timmerfabriek. Ervaar de Zeeuwse gastvrijheid en geniet van een 4-sterren verblijf aan de Zeeuwse kust. De accommodaties zijn perfect gelegen waardoor uw vakantieadres de ideale uitvalsbasis vormt voor een korte of lange vakantie. Kloeg Collection biedt u ruime keuze uit de mooiste hotels, appartementen, vakantiewoningen en restaurants in Zeeland.

Reserveren

Een heerlijke overnachting is te boeken via de website van Kloeg Collection. En wenst u een op maat gemaakt voorstel voor een groep vanaf 20 personen voor een activiteit en een overnachting? Wij maken dat graag in orde voor u!

Podium 19 + Mini Mundi

Podium 19 + Van de Valk