Een bedrijfsuitje bij Podium 19

Waar de mogelijkheden eindeloos zijn en jullie evenement een onvergetelijke ervaring wordt! Of je nu op zoek bent naar bruisende teambuildingactiviteiten, een presentatieruimte , een professionele vergaderruimte en/of gewoon wilt genieten van heerlijk eten en drinken: wij hebben alles wat je nodig hebt onder één dak. Ontdek onze unieke opties en laat je inspireren om vandaag nog een aanvraag te doen.

Let's Eat & Meet

Food & Drinks

Geniet bij ons van heerlijke bites, verrassende gerechten en lekkere drankjes in een relaxte atmosfeer. We kunnen voor groepen van 20+ ook maatwerk leveren uit eigen keuken.

Meet & Connect

Onze ruime en goed uitgeruste vergaderfaciliteiten bieden een ideale setting voor teamvergaderingen, conferenties, workshops en presentaties. 

Vraag naar de mogelijkheden

Waar wacht je nog op? Maak van jouw (zakelijk) evenement een doorslaand succes door een aanvraag te doen. Vul het formulier in en ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het plannen en organiseren van een onvergetelijke ervaring op onze unieke eventlocatie. Laat ons je verwachtingen overtreffen en samen een moment creëren waar je gasten nog lang over na praten.

Of mail ons via [email protected] of bel naar +31118606780