Zaalverhuur in omgeving Goes bij Podium 19

Heb je een zakelijke bijeenkomst of wil je een besloten feestje vieren met vrienden of familie? En ben je daarom op zoek naar een bijzondere zaalverhuur in omgeving Goes met verschillende zalen en faciliteiten? Dan ben je bij Podium 19 aan het juiste adres. Podium 19 ligt in de directe nabijheid van Goes en biedt verschillende vergaderzalen te huur aan. De zalen zijn geschikt voor vergaderingen, besloten zakelijke of privéfeestjes. Podium 19 verhuurt de vergaderruimte aan kleine groepen tot 20 personen en aan grote groepen tot 100 personen. Ben je op zoek naar een bijzondere zaalverhuur in omgeving Goes met moderne vergaderfaciliteiten, horeca en leisure? Huur nu een vergaderzaal bij Podium 19.

Vergaderruimte in regio Goes huren bij Podium 19

Wil je een vergaderruimte in regio Goes huren? Huur dan een vergaderzaal bij Podium 19 in Middelburg. Podium 19 biedt twee vergaderlocaties te huur aan: een kleine vergaderzaal, geschikt voor 20 personen, en een grote vergaderruimte, geschikt voor 100 personen. Beide ruimtes zijn geluiddicht, beschikken over wifi en moderne vergaderfaciliteiten zoals audio- en beeldapparatuur. Daarnaast biedt Podium 19 de mogelijkheid om de vergaderruimte te huren inclusief onbeperkt thee, koffie en water, of om verschillende hapjes en drankjes te selecteren uit de uitgebreide menukaart. Wil je na de vergadering ontspannen? Kies dan uit een van de verschillende indoor activiteiten zoals Hyperbowling, GlowGolf, Escapebox of Prison Island. De combinatie van vergaderen met horeca en leisure maakt van Podium 19 de perfecte vergaderlocatie. Wil je een vergaderruimte in regio Goes huren? Vraag nu een offerte aan.

Vergaderlocatie in de buurt van Goes

Podium 19 is de perfecte vergaderlocatie om te huren in de buurt van Goes. De vergaderruimte bevindt zich net buiten het centrum van Middelburg, direct naast de A58 en N254. Op slechts enkele meters afstand bevinden zich bushaltes naar het centrum. Voor de locatie ligt een grote, gratis parkeerplaats met voldoende parkeerruimte voor grote groepen. De ideale ligging naast deze uitvalswegen en het stadscentrum maakt de vergaderlocatie gemakkelijk te bereiken vanuit Goes, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Verschillende vergaderruimtes nabij Goes voor grote en kleine groepen

Podium 19 biedt twee vergaderruimtes te huur aan: ‘work en play’ voor kleine groepen van 2 tot 20 personen, en ‘work en play’ voor grote groepen van 20 tot 100 personen. Heb je een kleine groep? Huur dan de vergaderlocatie, de bestuurskamer, op de begane grond. De bestuurskamer is ruim opgezet en beschikt over een groot bureau inclusief smart-tv en (gratis) wifi. De vergaderlocatie op de eerste verdieping, de grote zaal, is te huur voor grote groepen. Deze vergaderruimte heeft de inrichting van een bioscoop, met een groot scherm en een zit podium. De ligging, verschillende vergaderzalen en de combinatie met horeca maken van Podium 19 de perfecte vergaderlocatie in de buurt van Goes. Wil je een vergaderruimte in regio Goes huren met moderne faciliteiten? Neem voor een passende offerte contact met ons op.

Heb je een vergadering in de buurt van Goes?

Of je nu een vergadering in de buurt van Goes wilt houden of een onvergetelijk bedrijfsfeest wilt vieren en daarna samen met het team wilt ontspannen, bij Podium 19 kan het allemaal. Naast de twee moderne vergaderruimtes die te huur zijn, biedt Podium 19 een ruim aanbod aan indooractiviteiten. Zo speel je bij Podium 19 Hyperbowling, een moderne en interactieve variant van bowling. Prison Island en Escapebox zijn twee escaperoomvarianten waarin samenwerken centraal staat. Sla een balletje bij GlowGolf, een unieke glow-in-the-dark minigolfbaan. Of speel een rondje PingPong of Poolbiljart. Combineer je vergadering met een indooractiviteit voor de perfecte bijeenkomst. Ben je op zoek naar een bijzondere zaalverhuur in omgeving Goes met moderne faciliteiten, inclusief horeca en entertainment? Huur nu een vergaderruimte bij Podium 19 in Middelburg. Neem voor een prijsopgave contact met ons op.